ANNONS

Jag har inte alltid koppel pa Scooby Boy inomhus

IMG_1864

Kara vanner,

Jag far en del förfrågningar varför Scooby Boy ar kopplad inomhus och jag kan första att det kan verka konstigt nar ni ser honom sa pa bilder liksom det har fotot ovan. Jag har fans som blir arga over frågan eftersom det kan uppfattas som kritik mot mig – att jag inte ar en bra matte, vilket jag kan verkligen lova er att jag ar. Anledningen till att jag ibland later kopplet vara pa, ar att Scooby ar en jakthund och kan ibland vilja leka lite for vilt med katterna och da ar det bra att kunna fånga in honom fortare med kopplet pa (utan det ar det lönlöst eftersom han ar sa snabb).

IMG_1840

Bilden visar Scooby som vilar i mammas rum utan koppel. Har inte mamma härlig utsikt från sitt fönster?

Ett av mina senaste inlagg pa Instagram, (jag heter thegunilla dar) var en bild da mina tre små älsklingar vilar inte langt fran varandra i vardagsrummet och jag skrev ”efter en dag av bus” och genast kommer en fråga att ”hoppas att bus menas långpromenader eftersom hunden behöver det”. Jag kan försäkra er att var vovve far inte illa i det har hemmet och ar det något jag gillar sa ar det att vara ute i naturen och röra pa mig och eftersom Scooby har blivit min skugga sa ar han alltid med. Svart ibland att fa honom att sluta kissa jämt och ständigt nar han ar ute. Min älskade pappa sa alltid att han inte ville ha nagon hanhund eftersom de kissar hela tiden. Boy, hade han ratt! Vi hade ju älskade Lottie , en ljuvlig silverpudel tik som jag fick runt nio ars alder i Hogsjo. Hon var född Ranita Sassafras och kom från en mycket fin stamtavla av utstallningshundar. Pappa var emot skönhetstävlingar for hundar sa hon fick vara vacker for oss istället…

gunilla_gunilla-R3-E082

Pa bilden ovan ser ni mamma och mig och stiliga hankatten Malin (vi trodde det var en flicka nar vi räddade honom som mycket liten vid Hogsjo gard) och vackra Lottie.

Jag antar att Scooby Boy blir bättre nar han blivit kastrerad men som det ar nu lyfter han pa benet hela tiden. Vi ska kastrera honom sa fort vi kommer ut ur var ”lockdown” da kastrering av hundar inte ses som någon prioritering nar man knappt vagar ga till mataffären iklädda masker och handskar. Jag tror att Erika och jag ska sluta ga ut over huvudtaget till mataffärer eftersom situationen inte blir bättre i Los Angeles och man har inte natt fram till sin ”peak” av denna eländiga Covid19 farsoten. Jag kommer att storhandla istället, fa livsmedel hemlevererat och sa kan man ju alltid beställa mat från restauranger som vi ofta gör. Hur känner ni? Vad tycker ni ar bast?

Vi hors igen mycket snart, kara vänner och tills dess onskar jag er allt det basta under himlen och jag lovar er att det finns ljus pa andra sidan tunneln for oss alla och vi far be till Gud att vi snart ar dar. Jag tror pa ett vaccin och att det kommer att vara oss tillhanda inom en snar framtid. Var försiktiga och ta val hand om er allihopa och Gud välsigne er.

Varmaste hälsningar,

Gunilla

2

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00