ANNONS

Utekväll till 02.15, träffen med Isabel Adrian, fans och en ny vän

Att vara i Stockholm känns helt underbart och igår var jag på NENTs höst presentation av programmen som visas på TV3, Viaplay och Viafree. Presentationen hölls för hundratals media folk i Vinterträdgården på Grand hotell vilket är en fantastiskt vacker lokal.

gunilla persson 2019 bloggare

Alla fruar var samlade, förutom Elena Belle som jag saknade.

Den trettonde säsongens Svenska Hollywoodfruar var samlade utom Elena Belle vilken vi saknade… Även Isabel Adrian var med och pratade om den stundande Diabetesgalan.

Isabel satt brevid mig och det kändes bra att prata med henne som om inget ont hade hänt mellan oss och hon var verkligen super trevlig och visade prov på en djup mognad. Ni kanske har sett hur vi blev vänner på Tv3 ”Den stora återträffen” ledd av Martin Björk.

gunilla persson man 2019

Sabla snygg kille, min typ men tyvärr någon annans man, vet ni vem?

På kvällen var det premiär av tv serien ”Heder”, vilket var en, i min åsikt en  välgjord svensk triller serie som handlar om sexbrott mot unga flickor. Den är verkligen värd att se och gastkramar en ordentligt mot slutet. Språket var däremot lite väl vulgärt för mig ibland.Att en blodig ung (fejkat förstås) flicka gick omkring bland de inbjudna efter visningen uppskattades inte av flera av oss. Det gav en känsla av Halloween och var väl ämnat att avskräcka vilket hon lätt gjorde då en kvinna spillde sitt rödvin över sin festblåsa och en annan nästan storknade efter att ha satt sin mini taco i halsen av förskräckelse.

gunilla persson eva rose

Jag och Eva Röse.

Efter festligheterna så åt Siv och jag och Roxanne (Sivs nära kompis som hon kallar syster) middag på Strandvägen 1 där vi hela tiden var omsvärmade av fans, inklusive ett gäng från England.
Därefter bar de iväg med nyvunna vänner (en norsk man som speciellt intresserade mig) till Noppes och Riche som vi stängde klockan 02.15 

😇

gunilla persson stockholm siw cotton 2019

Utekvällen slutade först efter 02 på natten.

Hoppas nu att ni har en fin kväll denna lite mulna men kvava torsdagskväll. Jag tänker ladda batterierna tills imorgon då jag och Peter Jihde kommer att intervjuas på röda mattan inför Kristallen galan.

Varmaste hälsningar,
Gunilla

gunilla persson fest

Fest med vänner till sent på natten.

5
15

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00