ANNONS
PersonuppgifterCookies

Sista dagen

Oj va roligt jag haft dessa två veckor med TV-inspelning av det nya programmet Herre På Täppan. Kanal 5 och Discoverys nysatsning som är ”Sveriges största kändistävling”.
40 profiler tävlar mot varandra i 39 roliga tävlingar och det enda man behöver tänka på är att INTE komma sist, för då åker man ut.
Tillslut är det bar EN person kvar och det är vinnaren.

Som ni vet så älskar jag tv-produktion, all spänning det medför, teamkänslan och sammanhållningen som man får.. det är verkligen något speciellt.
Jag har fått några riktigt fina vänner på denna resa och det är jag så tacksam för ❤️

Idag är sista dagen och jag känner mig lite splittrad. En del av mig tycker det ska bli skönt att få tillbaka tid för mina andra jobb, men en del av mig vill bara fortsätta. Det har varit så skönt med en paus från allt annat, och att ha någon annan som bestämmer vad man ska göra hela dagarna.


Hoppas ni har en fin vecka, och självklart kommer jag uppdatera Er med när det är dags att slå på TVn, men det ryktas om November!

0

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00