ANNONS
PersonuppgifterCookies

Söndag kväll

Äntligen söndagkväll och jag sitter här med min kvällsglass och ser tillbaka på veckan.
Det har varit intensivt och ibland lite stressigt att hinna med mina företag och privatliv samtidigt som inspelningen. Men SÅ värt det. Alla galet knäppa och roliga saker vi fått göra under veckan, alla fina människor jag fått lära känna men framförallt känslan av att vara en del av en produktion igen. Jag ÄLSKAR det!


Försökte hantera stressen som växte större och större för varje dag och tillslut fick jag helt enkelt inse att det bara finns 24h på dygnet och att jag bara har en viss mängd energi just nu.
Fokus dessa två veckor är denna inspelning, punkt. Jag får sköta resten så gott jag kan. Mer kan jag inte göra🤗

Sitter här med ett stort leende och tacksamhet att jag får lära mig saker. och blir klokare med åldern 😉

Hoppas ni haft en fin vecka och känner Er redo för en ny! Imorgon får jag berätta vad vi spelar in och när det kommer visas 🎬

Vi hörs imorgon,

kram och godnatt

0

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00