ANNONS
PersonuppgifterCookies

Hej!

God morgon på Er, alla underbara som kika in här ❤️ Om ni bara visste hur mycket det betyder för mig..

Ibland måste jag stanna upp och se hur många ni faktiskt är som uppskattar det jag gör och att jag delar med mig av livets med-och motgångar på mitt filter-lösa sätt.

Igår blev jag påmind om det igen efter att ha fått berätta delar av min historia till några i inspelningsteamet, men också under synkarna (intervjuerna). Det var flera som blev rörda, chockade och imponerade över resan jag gjort och det kastade mig tillbaka till hur livet såg ut för snart 10 år sedan….

Jag kan inte säga det tillräckligt många gånger men jag är så obeskrivligt tacksam för livet, att jag överlevde den där dagen i februari 2013, att jag valde att kämpa även de gånger jag ville ge upp. Jag är tacksam för den resa jag gjort, men också för den resa jag är på NU och allt jag får uppleva.

Varje dag är inte alltid fantastisk, men det finns något fantastiskt i varje dag❤️ Kom ihåg det.

Nu sitter jag på bussen påväg till inspelningsdag nr.3… imorgon eller på Fredag får vi berätta vad det är vi spelar in 🎥

Så vi hörs imorgon igen,

kram på Er ❤️

0

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00