ANNONS
PersonuppgifterCookies

Jetlag

Jetlag

Redan vid kl. 18 igår började det bli svårt att hålla ögonen öppna… men jag sysselsatte mig med att rensa förrådet för att inte somna för tidigt.
Kl.21 somnade jag men vaknade en timme senare och trodde det var morgon. Hade svårt att somna om, men lyckades sova 2 timmar till. Så vid halv 2 vaknade jag och tillslut gick jag upp vid 3, åt frukost och började städa, rensa garderoben och jobba.

Spännande att se hur den här dagen blir.
Skönt att jag är kvar i semester-mode och bara kan ta dagen som den kommer.

Hade tänkt jag skulle gå iväg och träna, men vi får se om jag gör det med tanke på att jag sov så lite inatt.

En smoothie bowl och mys med mamma hade inte varit helt fel heller. Och kanske en massage? För att sedan avsluta dagen med hämtmat, glass och Netflix?
Ja det låter som en perfekt lördag om ni frågar mig, tjejen som INTE skulle planera och ta dagen som den kommer… haha!

Hoppas ni får en superfin helg och gör något som får Er må lite extra bra.

6F7C20A7-CDF4-41DE-93FC-7242E4B55CEC

Vill också passa på att säga TACK för ert engagemang på mitt inlägg jag la upp igår… om att det INTE är okej att kommentera andras kroppar.

Ni gör så stor skillnad.
Tacksam för Er <3

0

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

Följ mig på Instagram!

@breakitandyouwillmakeit
© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00