ANNONS

Support

D732FCB7-9ED4-476B-8B85-0B5AFA26FCDC

Jag är så löjligt kär i den här mannen.
Vilket jag vet att ni ser… jag får ju fortfarande meddelanden dagligen från Er 🙈lyckoönskningar, fulla av kärlek och glädje.

Det värmer ENORMT.

Ni som tvivlat på kärleken vill jag bara säga:

Jag förstår Er. Det gjorde jag också. Jag hade tillochmed bestämt mig för att vara singel för resten av mitt liv.

D0538BFE-7054-452E-AB23-AC9CC6BE1668


Men en dag stod han där mitt framför mina ögon och även om jag länge försökte blunda så kunde jag tillslut inte förneka den kemi som fanns/finns mellan oss.

Idag är jag SÅ glad att jag vågade.

Att jag vågade öppna mina ögon och mitt hjärta.

Idag är han en favorit. En bästa vän. Min kärlek.  Han är den som alltid finns vid min sida. Han är den som älskar mig för den jag är, trots mina brister. Han är den som fick mig att våga visa känslor. Han är den som ser hur hårt jag kämpar för mina drömmar och stöttar det. Han är den som inte tävlar med mig, utan gläds med min framgång…. Precis som jag gläds med honom.

Kärlek är en gåva.

Något alla borde få uppleva någongång i livet ❤️

Hoppas ni får en underbar start på veckan🥰

Kram

0

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00