ANNONS

Stop it’s not ok

För snart ett år sen hamnade jag i en ofrivillig period av mitt liv där jag varje morgon vaknade med en klump i magen. Jag ville knappt öppna upp min instagram och blogg som annars ger mig så mycket glädje och energi. Anledningen var att jag ständigt möttes av hat, hot och elaka påhopp och kommentarer. Självklart blev jag ledsen, men det som gjorde mig mest ledsen var att få se HUR elaka människor det finns där ute bakom tangentborden. Personer som med flit skickar hat för att såra?

Det är för mig helt ofattbart. Och oacceptabelt. Mobbning är inte okej och har aldrig varit okej, oavsett om det är via nätet eller i verkligheten.

Tillsammans kan vi göra skillnad. Gör din röst hörd. Säg ifrån om du ser något som inte är okej. Anmäl konton som inte kan behärska sig.

IMG_8174-Edit

@breakitandyouwillmakeit 

Jag lever fortfarande efter att jag vill tro det bästa om människor, och se det fina hos varje individ. Och det är tur att majoriteten av Er får mig att vilja fortsätta tro det❤️

Men jag ber alla olyckliga människor att ta tag i sina egna liv istället för att lägga energi på att förstöra andras.

Punkt. Stor kram till queen Bianca Ingrosso som denna gång är i storm ❤️

0

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00