ANNONS

Up like the sun

/

Upp som en sol, ner som en pannkaka. 

 Typ så. Verkligen. 

 

Just nu är man rätt skör, eller vad säger ni? 

Jag tror vi är många som känner oss rätt less på corona och situationen som är så pass osäker.  Det tär iaf på mig en hel del att vara begränsad (och då är vi väldigt skonade till skillnad från andra länder!)

Det gör att det inte är mycket som behövs för att man ska bryta ihop i tårar, inte heller mycket som behövs för att man ska bli så glad att man sprudlar. 

Jag tänker att det är okej, det får vara så ett tag nu. Det gäller att njuta av topparna så mycket man bara kan, även de minsta lilla positiva som sker runtomkring oss… för att samla på sig energi för att orka ta sig igenom dipparna.

 

Ett positivt besked får man försöka leva länge på helt enkelt 😌 

 

Veckans bästa:

Igår fick jag ett mail med bilder på  kollektionen av BREAK IT-kläderna, NERPACKAT i lådor och påväg till Stockholm 📦  Kändes så häftigt att få se mina designade kläder klara i stora mängder. LYCKA ❤️

 

 

Vad är din ljusglimt den här veckan?

 

0

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00