ANNONS
PersonuppgifterCookies

Bad och reflektion

Den senaste tiden har jag lagt mycket tid på reflektion. Jag har tänkt på drömmar, mål och vad som egentligen betyder någonting. Vad vill jag lägga min tid på? Vad får mig att må riktigt bra? Måendet går upp och ner och jag jobbar mycket med att få det lite mer stabilt. Det är många yttre faktorer som påverkar mig, som jag i min tur inte alls kan påverka. Eller vissa saker kan jag självklart förändra, men mycket handlar om annat som ligger utanför min makt. 

Något jag dock kommit fram till är att det alltid landar i att det är just jag som kan göra förändringarna. Jag kan förändra mitt sätt att tänka på, men jag kan inte förändra någon annan. Det känns ändå tryggt på nåt sätt. Att det ligger hos mig. Tungt kanske, men sant. Jag måste vara min egen fyr, mitt eget stabila berg. Jessica (tvilling) kommer skratta när hon läser det här inlägget, för hon tycker att mycket jag säger och skriver är klyschor. Haha, jag är ledsen att jag inte kan uppfinna hjulet 😉

3

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00