ANNONS
PersonuppgifterCookies

Elsa 8 år

Igår fyllde min älskade Elsa 8 år. Det känns som igår hon föddes, min lilla älskade skrot. Nu är hon klok som en bok och har ett ordförråd likt inget annat barn i hennes ålder (som jag känner till i alla fall). Jag älskar henne som om hon vore mitt eget barn.

Kolla på den här lilla tjejen. Jag och Jessica tittade på de här bilderna tillsammans och konstaterade att tiden går så sjukt snabbt. Det märker man inte minst när jag tittar på barnen. 

Philip och Elsa är kusiner, men mer som syskon. 

Jag ska alltid hålla din hand kära Elsa. Jag kommer alltid backa dig, oavsett vad som än händer.

Elsa och Alice redo för skoldisco. Så små men så stora. <3

Jag hoppas att Elsa känner att hon kan komma och prata med mig, oavsett vad som hänt. Stort som smått. Jag har en nära relation till min moster och jag hoppas att Elsa ska känna en trygghet med mig genom hela livet. GRATTIS lilla Smelsson, du är BÄST! Ps. Jag tar gärna en del av ditt hårsvall.

1

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00