ANNONS
PersonuppgifterCookies

Hitta sin stil

Jag och Jessica pratade om klädstilar i TVILLINGPODDEN och det är ett ständigt återkommande ämne mellan oss. Jag säger ofta ”jag har ingenting att ha på mig” efter att ha tittat in i min garderob. Sen känner jag ofta att jag inte har någon stil. Att jag nästan alltid har på mig jeans och hoodie eller träningstights och collegetröja. Det är verkligen inget fel med det, det är både snyggt och bekvämt. Men jag önskar att jag hade en stil som jag själv älskade.

Så jag gick in på instagram för att kolla gamla bilder på mig själv… Och insåg att jag har hur många snygga plagg som helst. En rosa kostym med vita sneakers och en vit-tshirt. Svarta jeans, klackar och en transparent blus. En cool t-shirt med en skinnjacka och en svart keps. Nu finns alla dessa plagg inte kvar, men jag älskar dessa bilder. De gör mig glad! Så jag ska sluta klanka ner på min stil och istället använda de kläder jag har.

Hur skulle du beskriva din stil? Jag har svårt att hitta ord för min stil för jag tycker helt ärligt att den är rätt spretig. Men bekväm och enkel är den.

0

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00