ANNONS
PersonuppgifterCookies

Muskelbristning i låret

Tjenamors! Jag och Jessica har inlett ett betalt samarbete med Vanja Wikström, PT-Robert och Rimlig träning. När Vanja hörde av sig och frågade om jag och Jessica ville spela in träningsfilmer tillsammans skrattade jag först högt. Jag tränar sällan, även om jag gör det intensivt i perioder. Men sen kände jag att det här är precis vad jag behöver i mitt liv. Rimlig träning. Jag behöver lägga ribban på träning där jag faktiskt gör den. Inte köpa ytterligare ett gymkort som bara samlar damm.

Älskar min nya tröja från Sisterly Tribe. 

Igår spelade vi in 100 övningar och det var ungefär 5-10 repetitioner på varje. Ja, ni förstår ju kanske att min otränade kropp känns idag. Vid de sista övningarna fick jag en muskelbristning i vänster lår, så jag fick avstå från de sista filmklippen. Imorse när jag vaknade och skulle ta mig ur sängen tjöt jag som en gris. Det gjorde så ont i kroppen! Jag vet hur träningsvärk känns (eftersom jag tränar sällan får jag ofta väldigt ont), men det här känns annorlunda.

Benet är liksom bedövat och stumt på något konstigt vänster. Jag var på apoteket och inhandlade Voltaren och Naproxen. Nu känns det faktiskt lite bättre… Men! Det sägs ju att dag två är värst.

Hur som helst tror jag verkligen på det här upplägget med rimlig träning som kan göras hemma. Jag hojtar när jag vet mer om våra inspelningar.

0

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

Följ mig på Instagram!

@angelicalagergren
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00