ANNONS
PersonuppgifterCookies

Inlägget innehåller annonslänkar

Helglistan – 10 frågor

Jag såg att Engla hade gjort en helglista, så jag lånar den av henne. Jag älskar att läsa listor i bloggar.

1. Har du några särskilda planer denna helg?
Jag ser fram emot den här helgen massor. Jag har barnen och vi ska stanna i Stockholm. Jag jobbar idag, nu när ni läser detta, på Danderyds sjukhus. När jag slutar ska jag åka och hämta barnen och åka till Pontus för middag och fredagsmys med honom och hans barn. På söndag ska jag och Annika sälja massa kläder och inredning på en bakluckeloppis i ett garage i Globen. Kom gärna dit! Det är mellan 11-15.

2. Vad föredrar du att göra på helgen?
Det beror på om jag är i Forsa eller i Stockholm. Förra helgen var jag och Pontus ut och åt middag med några vänner. Det var så sjukt mysigt!

3. Bästa med helgen?
Att få sova tills jag vaknar utan att bli väckt av en väckarklocka. Jag tycker att det är skönt med helger där jag inte har någon tid att passa.

4. Sova länge eller gå upp tidigt?
Vaknar jag tidigt går jag gärna upp tidigt och äter frukost, sen lägger jag mig gärna i sängen igen. Ibland kan jag somna om, ibland inte.

5. Favorit helgmat och snacks?
Tacos på fredagar och chips som snacks. På lördagen äter jag det som Pontus lagar, han är sjukt duktig på att laga mat. 

6. Bästa drycken på helgen?
Cola zero, alla dagar, inte bara på helgen. Gärna tillsammans med massa is. På måndag har jag varit nykter i ett år, det känns fantastiskt! Mer om det då.

7. Bästa helgmusiken?/peppmusik?
Om jag sitter ensam i bilen älskar jag att lyssna och skriksjunga med i kärlekslåtar, till exempel Whitney Houstons ”I will always love you”.

8. Klä upp sig eller mysa runt i mjukisar?
Om jag ska ut och äta eller gå ut, då tycker jag om att klä upp mig. Men annars föredrar jag mjuka och sköna kläder.

Piléjacka från kay/day Kappahl – läs mer – köp här (jag har fått den i ett samarbete med Kappahl) 

9. Vem spenderar du helst helgen med?
Pontus och alla våra barn. Och Monkey såklart!

10. Tips på att få en bättre helg?
Att lyssna inåt. Vad behöver just du den här helgen? Är det att sova länge? Rensa garderoben? Gå ut och äta med några vänner? Vill du vara helt ifred? Gå ut i skogen? Jag älskar att plocka svamp, det ska jag göra nästa helg om vi kommer upp till Forsa. Jag tycker att det har blivit lättare att lyssna på min inre röst nu när jag är äldre.

0

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00