ANNONS
PersonuppgifterCookies

SvD på besök och nyklippt unge

Dagen startade med att en fotograf från SvD var hemma hos mig och fotade. De gjorde en intervju för ett tag sen och jag vet inte riktigt när den kommer ut. Jag tror att intervjun kommer publiceras i både den tryckta tidningen och på nätet. Jag hojtar såklart när den finns ute, ska bli roligt att se resultatet. Monkey fick också vara med på några bilder. Jag och Jessica sitter just nu vid mitt matbord och skriver för fullt. Vi hyr ett kontor i Täby men insåg ganska snabbt att det är mer praktiskt att jobba hemifrån. Om du vet någon som letar ett litet, nybyggt och mysigt kontor i Täby Park kan du väl kommentera. Vi har fått godkänt att hyra ut det i andra hand i väntan på att vårt kontrakt går ut om typ ett år.

Duktig fotograf in action.

Igår hämtade jag Philip extra tidigt från fritids och tog med honom till en frisör. Han har sagt att han vill klippa sig superlänge, men det har glömts bort. Plus att jag tycker att han är så gullig i sin fluffiga frisyr. Han tycker dock att håret känns som en mössa och han älskar känslan av det kortklippta på sidorna.

Gullig och stolt liten unge efter besöket hos frisören. Jag älskar när han formar händerna som ett hjärta när jag ska ta en bild. Inatt/imorse kom han och väckte mig vid 04… Jag drömde mardrömmar och blev livrädd när han helt plötsligt stod vid min sängkant. Vi gick och la oss i hans säng (hans säng är så mycket skönare än min) och jag drömde tack och lov inga fler mardrömmar. Jag tycker att det är jobbigt när drömmarna dröjer sig kvar långt in på dagen. Det blir som att jag är i en liten dimma och aldrig riktigt vaknar… Tack och lov kommer jag inte ihåg någonting av drömmen, bara att jag var rädd och ledsen.

Nu ska jag packa ihop hemmakontoret och åka och hämta barnen på fritids. Idag har Alice ridning och Philip ska vara hemma hos morfar Acko under tiden. Mysig onsdag!

0

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00