ANNONS
PersonuppgifterCookies

Kolibrin som dyker upp

Den senaste tiden har bilder på kolibrifåglar dykt upp här och var. Bland annat som en logga på en bil och som en dekoration i en blomsterbutik. När jag såg den här fina gröna fågeln kände jag att den behövde flytta hem till mig. Den är så fin! Jag var tvungen att googla om det finns någon symbolisk förklaring till att kolibrin dyker upp. Jag fick lära mig att just kolibrin har varit en andlig symbol för människor i en evighet. De representerar ett avslappnat och enkelt liv och påminner oss om att se den ljusa delen av livet. Den vill förmedla att man ska stanna upp och vara här och nu. Jag tar till mig det och tycker att det är fint med små budskap.

Jag tror ju även på kontakt och meddelanden från andra sidan. Jag vet att detta inte hör ihop med kristendomen (jag tror ju även på gud) men jag är ingen som håller mig till regler när det kommer till tro. Det är upp till var och en vad man vill tro på och jag försöker aldrig pracka på min tro på någon annan.

Jag får ofta kontakt med människor i min närhet som inte längre lever. Det ger mig en känsla av trygghet och kärlek. Och att personen fortfarande är med mig även om hen inte är här i fysisk form.

0

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00