ANNONS
PersonuppgifterCookies

Content på semestern

Att jobba med sociala medier är på många sätt ett fritt jobb. Jag kan bestämma var och när jag ska jobba, hur ofta jag ska publicera inlägg och när på dygnet jag vill arbeta. Men eftersom samarbeten ska publiceras, kommentarer ska svaras på och mailen ska gås igenom, är det aldrig riktigt semester helt och hållet. Eller jag skulle ju kunna välja att ha semester. Som nu när jag varit borta från bloggen ett tag. Jag klagar inte, för det är ett sjukt roligt jobb. Jag ser fler och fler stora bloggare som lägger ner just bloggarna, men har kvar sina instagramkonton. Jag har många gånger funderat på om jag ska sluta blogga, men det slutar alltid i att jag ändå vill fortsätta.

12_hickap

Jag tycker om kontakten med er läsare här. Och jag gillar att skriva längre texter än vad som passar på instagram. Så jag blir kvar ett tag till. Just nu är jag inne på mina sista semesterdagar här uppe i Forsa. På fredag åker jag ner till Stockholm för en veckas jobb på sjukhuset.

Jag längtar! Jobbet som undersköterska är verkligen något alldeles speciellt. Jag lär mig massa nya saker varje pass och det känns så fint att få hjälpa andra människor. Vad jobbar du som läser med? Känner du att du är nöjd med ditt yrkesval? Eller drömmer du om nåt annat? Kommentera gärna!

0

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00