ANNONS
PersonuppgifterCookies

Nya utemöbler

Äntligen har våra utemöbler till altanen kommit och jag sitter ute och bloggar. Igår var det riktigt kallt, 11 grader och regn. Egentligen sånt väder man är van vid när det är midsommar, inte mitten på juli. Idag har det regnat hela dagen men nu kikar solen äntligen fram. Jag tänker att jag är person som inte blir så påverkad av vädret, men jag måste erkänna att jag tycker att det är betydligt härligare att ha semester när det är soligt och varmt.

IMG_5286

Jag hoppas på några dopp i poolen nästa vecka.

IMG_5290

Nu ska vi iväg och premiärsätta i båten som vi fixat med i flera veckor. Så spännande att se om allt funkar som det ska, jag hoppas verkligen det. Om det funkar kommer den gå riktigt snabbt. Vi hörs i morgon!

1

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00