ANNONS
PersonuppgifterCookies

Två veckors semester börjar nu!

Jag har precis jobbat klart ett dagspass på Danderyds sjukhus och nu väntar två veckors semester. Jag ska bada, sola, läsa böcker, plocka svamp, skriva på min bok och njuta! Första dagarna blir med barnen, sen ska jag och P ha en hel vecka bara vi två. Det var verkligen länge sen vi hade en vecka tillsammans bara han och jag. Jag blev så lycklig när jag var uppe i Forsa i helgen och hittade massa gula kantareller. De är små, men jag älskar verkligen att plocka svamp. Däremot känner jag inte lika stor kärlek till myggorna i Norrland… De tycker däremot om mig så även om jag har myggmedel och heltäckande kläder får jag hundratals myggbett.

IMG_5202

Jag sitter på ett café på Danderyds sjukhus nu och äter en mjukglass och väntar på att tiden ska gå. Jag ska åka och köpa en cykel till Alice som jag fyndat på Blocket. Hon fyller åtta år på söndag men eftersom hon ska till sin pappa på fredag blir det kalas för henne redan i morgon. Hon ska även få ett dockskåp (även det fyndat begagnat) och en polaroidkamera.

Förra året fick hon en hamster när hon fyllde år men ni som följer bloggen vet att Guggi som hamstern hette, inte blev så gammal. Alice har önskat sig en ny hamster men jag har sagt nej till det… Jag tycker självklart att det är mysigt med djur, men det är nåt med djur i bur som tar emot.

IMG_2299

Lilla Guggi, så älskad och så saknad.

5

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00