ANNONS

Var är din hund när du jobbar?

Jag kommer jobba extra som undersköterska på Danderyds sjukhus från och med nu. När jag köpte Monkey var planen att jag skulle fortsätta jobba hemifrån, tillsammans med Jessica. Men drömmen om att jobba inom vården var så stark, att jag bestämde mig för att börja plugga. Jag får ovärderlig hjälp från min familj (mamma, Jessica, Acko) som gör det möjligt för mig att ha både hund och jobba på sjukhuset. Monkey ska vara hos mamma eller Jessica nu innan semestertiderna drar igång. I sommar ska hon vara med Pontus uppe i Forsa. Jag kommer pendla mellan Forsa och Åkersberga för att jobba extra.

IMG_4975

Lilla, stora Monkey. Hon fyller tre år i oktober. Hon är den roligaste hunden jag träffat. Hon anpassar sig lätt efter nya situationer och kan gå från vilda doodlefnatt till lugn på en sekund. Hon älskar att vara utomhus och uppe i Forsa får hon springa fritt på våra stora marker. När jag köpte henne var det några som frågade hur jag tänkte, eftersom jag bor i lägenhet. Jag tog upp detta med uppfödaren som sa ”Det spelar ingen roll om du bor i lägenhet eller hus.

Hunden ska aktiveras utomhus och inte springa runt inne”. Sant. Hon får sina promenader ute och har inget behov av en stor villa där hon ska rusa runt.

0

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00