ANNONS

Inskolningen på Danderyds sjukhus är klar

Jag är nu klar med mina tre inskolningspass på avd 74 på Danderyds sjukhus. Jag har fått gå med två olika undersköterskor och fått lära mig massa nytt. Jag lärde mig självklart det mesta under min praktik på fyra veckor, men nu är det en annan känsla. Mer allvarsam på ett sätt. Jag tycker att det ska bli både spännande och roligt att sätta igång på riktigt nu. På egen hand. Det finns alltid personal att fråga om man är det minsta osäker, det känns tryggt. Jag är en sån som hellre frågar en gång för mycket än en gång för lite. Det handlar om andra människors liv.

0F7769E5-57EA-4966-8829-B13DB1476C14

När jag fick mina två skyltar, namnskylten och den gröna ”undersköterska” av min chef blev jag så rörd och stolt att jag började gråta. Det kändes nästan overkligt! Jag älskar, älskar, älskar jobbet på Danderyd. Nu ska jag bokas in på olika utbildningar, bland annat blodprovstagning, HLR och sätta kateter.

6

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00