ANNONS

Tarotkort – ett kort för dagen

Vissa tycker att tarotkort och kristaller är trams, andra älskar det. Jag tycker att det är mysigt, spännande och intressant. En vän till mig är medium och jag älskar att prata med henne. Självklart inte bara för att hon är medium, utan för att hon är en fantastisk person. Jag har tre olika tarotkortlekar, alla väldigt olika. Den på bilden nedanför heter Work your light och är gjord av Rebecca Campbell. Det är så ljuvliga bilder på korten så man blir lycklig bara av det.

IMG_2606

Barnen älskar också att sitta och bläddra bland korten. Igår la jag upp en story med Monkey som också fick välja kort.

IMG_2597
IMG_2595

Jag kan sitta och titta på de här korten länge. Det medföljer även en bok med texter som förklarar vad de betyder.

IMG_2641

Dagens kort blev detta, ett perfekt fredagskort! Hoppas att ni får en härlig helg. Jag ska till stallet där Alice rider och bygga hage och rensa ogräs. Håll tummarna för sol!

0

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00