ANNONS

Handen på hjärtat

Genom min coach Nina har jag fått massa tips för ett bättre mående. Bland annat gör jag andningsövningar varje dag som får mig i balans. När jag känner oro, ångest eller är ledsen lägger jag en hand på mitt hjärta och tänker eller säger ”Jag är lugn. Jag är trygg”. Det kanske låter fånigt, men det hjälper mig. Alla små saker som i början känns konstiga eller märkliga att göra, landar tillslut och blir en naturlig del av min rutin.

8876BDC4-8CFB-4C0E-A96A-0E380A380CDD

Igår var en tuff dag rent psykiskt, så jag har bokat in ett extra möte med Nina idag. Jag är så tacksam över att jag fick kontakt med henne och att hon stöttar och coachar mig. På lördag har jag varit nykter i 6 månader och det finns inget sug alls efter alkohol. Mer om det i ett längre inlägg på lördag. Om en vecka skriver jag slutprov och sen är jag klar undersköterska! Jag är minst sagt stolt över att jag tagit mig igenom utbildningen. Eller tagit mig igenom, de senaste kurserna har gått så bra och jag har fått högsta betyg.

4

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

Följ mig på Instagram!

@angelicalagergren
© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00