ANNONS

Ljusfestival i skolan

Igår bjöd barnens skola in till en ljusfestival till förmån för Rädda barnen och Bris. Alltså det var så fint! Jag är en känslomänniska så att jag skulle gråta fattade jag redan innan jag kom dit. Mamma, Acko, Jessica, Bonnie och Elsa var med och när barnen tågade in snörvlade jag med Elsa sittandes i mitt knä. Elsa vände sig om och sa ”Mamma gråter INTE”. Haha, nej. Det gjorde hon inte, men jag grät så att det räckte och blev över. De tågade in till Michal Jacksons låt ”Hela the world”. Det blev så tydligt, barnen är vår framtid. De stod där så stolta och sjöng ”Tänd ett ljus” och Lalehs ”Goliat”.

IMG_7246

Alla barnen hade gjort varsin ljuslykta som brann så fint när de uppträdde. De sa ingenting om fotoförbud, men jag skippar att lägga ut bilder här på alla barnen. 

CAE3ADF4-C503-414B-A45A-158FE8B74D3D

Gulligaste Philip stod och gjorde rörelsen till sångerna. Han vinkade och skickade slängpussar. Älskade unge. 

BD656D66-A7DF-4508-8F2B-CF428A414952

Alice var stolt när det var över. Hon hade varit pirrig och nervös och inte helt säker på om hon ville vara med. Men hennes ena lärare hade peppat henne och det var hon glad över efteråt. Idag ska jag tillbaka till min praktikplats och ha möte med min lärare och handledare. Jag ska ta med Monkey, för en boende där och jag har pratat mycket om henne och hen ville gärna träffa min lurviga hund.

0

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

Följ mig på Instagram!

@angelicalagergren
© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00