ANNONS

Vill träna igen

Jag kan helt ärligt inte förstå hur jag periodvis är en person som tränar flera gånger i veckan, ibland varje dag. För att se bli en latmask som inte orkar. Att inte orka känns som en dålig ursäkt. För mig handlar det om flera saker. Jag prioriterar inte tid för träning, jag lägger min tid på annat. Jag tycker att det är så jobbigt att träna när man inte tränat på länge. Konditionen är noll och ingenting. Samma sak med styrkan i kroppen. Jag måste försöka vända de negativa tankarna kring träning till nåt positivt. Det jag letar efter är balans. Men sån är inte jag och har aldrig varit. Det är allt eller inget. Jag går in för saker helhjärtat och kör slut på mig själv, både psykiskt och fysiskt. Någon som har tips på hur man får balans när det handlar om träning? Och kost? Jag tar tacksamt emot er hjälp!

Img 7298

Tennis i Torekov – skitkul men jobbigt, haha.

Img 7624 5b9ad5b5703de

Jag är överlag bra på att ta hand om min kropp med sånt jag tycker är kul. Jag går på massage, träffar då och då en kiropraktor. Jag gör ofta mindfullnesövningar och kör ett pass yoga ibland.

Stark planka i september 2016.

Hösten 2016 körde jag och Jessica militärträning inne i stan. Sjukt jobbigt men också så kul. På bara 5-6 veckor blev jag svinstark. Har jag fortsatt med det? Nix.

IMG_7706

När jag är i Forsa blir det ju dock en hel del motion. Jag bär ved, är ute och vandrar i skogen, följer med på jakt och bygger grejer.

75BDC65F-35D8-406D-868F-A37637F2FBDE

Ridning är en sport som

jag tycker är rolig och som ger mig massor. Adrenalin, träningsvärk och mysiga stunder. Jag kanske ska fortsätta med det… Och hitta en träningsform som jag verkligen älskar.

Och få balans i livet när det kommer till just motion. Som sagt, kom gärna med tips. Kanske finns det någon träningsform jag inte testat som jag verkligen skulle älska.

12

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

Följ mig på Instagram!

@angelicalagergren
© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00