ANNONS

Mammavecka och hjärtat är helt

Lyckan i kropp och själ när man hämtar barnen i skolan efter pappavecka är svår att mäta med nåt annat. Båda kom springande på skolgården och skrek ”MAAAAMMAAAAA!”. Nu är det mammavecka och idag är det avslutning på simskolan. Alice har varit sådär peppad på simskola den här terminen. Hon tycker att det är kallt i vattnet och att de gör samma sak hela tiden. Jag försökte förklara för henne att det är för att de ska lära sig som de gör samma saker. Hon kanske fått sin otålighet från mig… När hon ska lära sig nåt nytt vill hon lära sig det på en gång, annars tycker hon att det är tråkigt.

6M6A6122

Jag kör igång med två nya

kurser idag, gerontologi och hälso- och sjukvård 1. Det känns kul även om jag vet att det kommer bli tufft. Jag har bestämt mig för att sänka mina krav på mig själv. Båda mina lärare sa vid mitt avslutningssamtal att jag måste tro mer på mig själv och min förmåga. Jag sätter höga krav, även om jag egentligen skulle nöja mig med att få godkänt.

Jag fick A på en av kurserna jag läste nu senast och B på den andra. Jag ska vara stolt över mig själv! Och inse att jag kan så mycket mer än jag tror.

0

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00