ANNONS

Inlägget innehåller annonslänkar

Trench från A.P.C

Jag fick ärva en trench av Pontus från A.P.C som han i sin tur hade fått från sin systers man. Jag ÄLSKAR den. Jag har alltid tänkt att jag vill ha jackor som markerar midjan, men den här är rak, eller a-linjeformad kanske det heter. Jag låg i sängen igår och letade inspo på outfits och letade sen upp plagg i min garderob. Perfekt när man har kläder hemma som man glömmer bort, som den här tröjan för Cubus. Jag såg en liknande tröja från Wakakuu som jag blev kär i, men den gick på över 3000 kr… Mycket mer än vad jag är beredd att lägga på en tröja även om jag fattar att den säkert är av bra kvalitet.

IMG_4840

Jeansen är gamla från H&M. 

IMG_4843

Solglasögonen är från Chimi. 

IMG_4847

Idag jobbar jag och Jessica hemma hos Annika, väldigt skönt att sitta i en annan miljö.

IMG_4849

Ibland när jag har solglasögon på mig får jag för mig att det ser ut som jag har skämtglasögon med tillhörande lösnäsa. Det är en speciell känsla, haha.

IMG_4812

Mina boots kommer från Acne, köpta av Pontus syster för 200 kr. Ett riktigt fynd!

Monkey ville också vara med på bild. Jag älskar att jag just nu frilansar så att jag kan vara med Monkey varje dag. Sen när jag är färdig undersköterska är planen att jobba extra, inte heltid. Och då kan Jessica eller mamma ha Monkey. Men jag skaffade inte hund för att lämna bort henne. Det tror jag få människor gör. Igår blev jag stoppad av en brevbärare som sa att han saknade att ha hund. Att han så himla gärna ville ha en hund, men inte längre hade någon hundvakt att få hjälp av.

2

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00