ANNONS

Semester

Som ni märkt har jag tagit ledigt härifrån. Jag uppdaterar lite på instagram. Men efter en riktigt hektisk vinter och vår kände jag att jag behövde lite ledigt. Inte tänka i bild och text hela tiden. Jag behövde få vila hjärnan. Det här med varannan vecka-liv har jag fortfarande inte riktigt vant mig vid, trots att det gått fyra år sen skilsmässan. Igår fyllde Alice år och jag la bort min mobil och njöt av kalaset. Av att fira min lilla sjuåring. Hon fick en dvärghamster av Jessica (efter mitt godkännande) och den lyckan fick jag på film. Fina Alice. Hon blev så otroligt glad. Nu bor Ella (Guggi, Cocos, Hamstris) uppe med mig i Forsa.

IMG_2269

Att få vakna nära den här människan som ska bli min man är magi. Han får mig lugn, trygg och lycklig. Han är som ingen annan jag har träffat. Hans och Jessicas relation är också nåt alldeles speciellt. Så fint att jag blir tårögd av att skriva det. Jag njuter av varje dag och lever livet fullt ut. Nu när jag inte har barnen sover jag ut.

Äter frukost ute på altanen. Och nu har jag precis målat en hel husvägg. Det kommer bilder från de senaste dagarna längre fram. Nu fortsätter jag vara ledig härifrån bloggen den här veckan. Nästa vecka är jag tillbaka igen! <3 Hoppas att ni också njuter av sommaren och kan koppla bort och koppla av. Att lägga bort mobilen gör mer för hjärnan och själen än vad jag trodde. Jag känner inte att jag missat någonting, trots att jag inte kollar instagram hela tiden. Så skönt!

0

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00