ANNONS

Samla sommarminnen

Här uppe på landet är livet så himla enkelt. Det är underbart att ha en stor tomt att släppa ut barnen och hunden på. Här finns cyklar, studsmatta, fyrhjulingar, fotbollar och annat skoj. Det är enkelt som sagt. Jag gosade in mig i båda barnens små halsar när jag nattade. Barnen var hos S extra länge, så saknaden efter barnen har varit enorm. Jag är så glad över att vi har en hel vecka framför oss nu. Som dessutom innehåller Alices 7-årsdag. Mest av allt önskar hon sig en hamster… Men jag vill verkligen inte ha ansvar för fler djur. Så det blir ingen hamster i år. 

IMG_1966

Jag fick ett marsvin av min moster när jag fyllde 6 år. Det var en av de finaste presenterna jag fått. Men jag känner att det räcker med djur just nu.

IMG_1971

Vi cyklar och samlar sommarminnen. Jag längtar tills poolen är  klar. Då ska jag bo i den.

IMG_1797

När barnen var hos sin pappa hördes vi på FaceTime. Jag är så glad att den möjligheten finns, det gjorde den inte när jag var liten och var hos min pappa.

IMG_1961

Jag åkte ner och hämtade barnen i Täby och sen åkte jag upp igen.

Jag var rätt mör efter mer än 6 timmar i bilen. Vi stannade på Max och åt middag och matade fiskmåsar med pommes. Det var så kul! Jag tog massa bilder på måsarna. Den här fågeln ser tecknas ut tycker jag.

1

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00