ANNONS

Livet i Norrland

Jag har aldrig tidigare varit på ett ställe som ger mig sån sinnesro så snabbt. Jag är lugn i själ och hjärta. Axlarna har sjunkit ner och jag kan andas med magen. Jag och Pontus har haft fyra dagar där det bara varit vi två. Det har varit så fint och härligt. Nu under sommaren har vi lyckats fixa så att vi har barnen exakt samtidigt. Annars har vi bara varannan helg där det bara är vi. Och bara varannan helg där alla barnen kan ses. 

IMG_1856

Vi hittade massa kantareller. 

1

Vi har solat och badat. Jag använder underkläder från Lindex som bikini. Jag ångrar att jag inte köpte det mintgröna setet också. 

IMG_1853

Fiskat och gosat! Älskar att bara få vara nära honom. Vi kan sitta tysta tillsammans utan att det känns konstigt. Men mest pratar vi. Och skrattar. Jag har aldrig träffat någon som Pontus, som är så knäpp. På ett bra sätt. 

IMG_1861

Byggt och fixat massor med huset. Om det slutar spöregna idag tänkte vi bygga pool.

IMG_1851

Monkey är med oss hela tiden. 

IMG_1954

Jag fick upp två bäcköringar en kväll när vi åkte iväg sent och fiskade. När man fiskar bäcköring måste man vara helt tyst… En utmaning för mig.

IMG_1991

Igår grillade vi fiskarna med smör, salt, peppar och persilja. Så gott!

6B67A272-3922-4042-96B6-88A27EC5AEAF

Jag har varit osminkad nästan varje dag. 

IMG_1917

Monkey har fått leka med sin kärlek Sigge. 

IMG_1845

Jag ville fiska med den här grodan… Vad får man då? 

IMG_1945

Pontus gjorde de här små vattenmelongrejerna på en saltsten. Fetaost och mynta är det på också, så otroligt gott!

1

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00