ANNONS

Barnens alla teckningar

Nu när barnen slutat skolan och förskolan har de fått hem en hel del plastpåsar med teckningar de gjort under terminen. Jag vill ställa en öppen fråga till er… Hur gör ni med alla dessa? Vissa är såklart superfina, andra… Mer klippta delar av ett papper med några streck på. Sparar ni ALLT som era barn gör? Båda mina barn älskar pyssel och skulle jag spara allt skulle jag behöva hyra ett förråd. Jag fick ett tips från Jessica och det var att fota teckningarna, för att sen spara i mobilen. Och sen kan man slänga. Jag har dock svårt för det där med att slänga… Jag har alltid haft det. Jag har så många anteckningsblock och grejer kvar från när jag var liten som jag till viss del har svårt att slänga.

IMG_1485

Philip har målat en midsommarstång med nagellack. Väldigt kreativt måste jag säga. Den här både fotade jag och sparade jag…Men samma sak med alla dessa plastleksaker från McDonalds som de leker med i en kvart… De måste återvinnas känner jag. Hur känner ni där?

Kinderägg är samma sak. Roligt en liten stund, sen ligger grejerna och skräpar i olika delar i lådar och på golvet. Dela med er av hur ni gör med era barns teckningar och pyssel.

16

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00