ANNONS

Inlägget innehåller annonslänkar

Ingen dag är den andra lik

Ena dagen leker vi Robinson på lunchrasten, andra dagen sitter vi djupt nedgrävda i ekonomi och bokföring. Igår var jag och Jessica nere vi havet och fotade och filmade flera olika samarbeten. Det är nog det bästa med vårt jobb, att det är så varierat. Varierat, fritt och stundvis med mycket puls.

Ändå kan jag inte låta bli att länga tillbaka till sjukhuset. Doften av handsprit, nytvättade lakan och bebisar. Det får bli några extrapass där i sommar. Känslan av att gå in i den stora entrén på Danderyds sjukhus ger mig fortfarande gåshud. På ett bra sätt! Jag trivs så bra där och längtar efter att vara färdig undersköterska. Nu är det mindre än ett år kvar av studierna. Utbildningen har gjorts om, så istället för att jag skulle vara klar i mars 2022, är jag nu klar i maj 2022. Inte så stor skillnad kanske, men för mig känns det som en evighet.

IMG_0309

Världens bästa trio! Jag älskar att jag får jobba ihop med Jessica och Annika, nästan varje dag. Min kläder (tvådelat set) kommer från Cubus.

Här hittar du kjolen för 299 kr

.

Och här finns toppen för 249 kr.

Jessicas klänning är från & Other stories och kostar 1300 kr, du hittar den här.

Annikas shorts är från Gina Tricot och kostar 199 kr. 

IMG_0247

Bland det skönaste jag haft på mig, det känns nästan som man är naken. Fluffigt och mjukt, men ändå fint – perfekt outfit för sommaren.

0

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00