ANNONS

Tack för alla grattis

Tusen tack för alla grattishälsningar ni har skickat! Det värmer så mycket ska ni veta. Jag svävar på rosa små moln och har aldrig känt mig såhär lycklig. Lycklig, trygg, skör och så sjukt kär. Jag fick frågor om jag kommer dela med mig av bröllopsplaneringen i mina sociala kanaler. Vill ni det? Jag ska såklart prata med Pontus vad han tycker. Det var dock han som ville att jag skulle dela vår film på instagram. Vi har redan bestämt datum, plats och låtar vi ska gå in och ut till. Känns overkligt!

IMG_0127

Igår var vi hos vår häst Hugo

och byggde hage. Innan vi skulle åka hem stannade vi hos en häst som kunde börja föla när som helst. Vi hade sån tur att vi fick se när ett litet föl kom till världen. Jag har aldrig sett det förut och det var magiskt. Så himla fint! 

IMG_0096

Bara några minuter gammalt föl. Mamman tvättade och pussade på sin nyfödda unge. Idag på förmiddagen fick jag även åka akut till en släkting som har fyra hundvalpar. Hon behövde att jag passade de i några timmar. Jag la mig på golvet med en av valparna och somnade. Helt dränerad på energi, samtidigt som jag är glad. Märkligt kombo det där.

IMG_0181

Det finns ytterligare en liten valp, men den låg bakom de andra tre när jag filmade och fotade.

9

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00