ANNONS

Jag sa jaaaa

Jag och Pontus har förlovat oss. I lördags på hans födelsedag gick han ner på knä och friade. Det var mitt mest självklara ja i livet. Jessica var den enda på festen som var närvarande och alla tre bara stod och grät. Jessica var lika lycklig som oss. Jag var i chock! En annan tjej, Hanna, som var på festen tyckte att jag och Pontus var så gulliga som stod och höll om varandra ute i solnedgången. Hon hade ingen aning om att vi precis hade förlovat oss. Hon både filmade och fotade oss. Jag är så så så glad över att de bilderna och filmerna finns. Jag ska be henne om att få filmerna högupplösta. Men jag vill visa er filmen här i alla fall.

IMG_0037

Ringen är en gitarrsträng som Pontus och hans kompis gjorde där på natten. Jag ska ha den tills vi köpt ringar till oss båda. Satt förut på vägen hem till Annika och grät av lycka. Det här är den mest romantiska helgen jag varit med om i hela mitt liv. Jag saknar Pontus nu när han är och jobbar. Älskade, fina människa. Han har gjort mig hel och jag längtar efter att få bli hans fru.

21

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

Följ mig på Instagram!

@angelicalagergren
© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00