ANNONS

Inlägget innehåller annonslänkar

Inred med rosa

Jag har ända sen jag var liten varit förtjust i färgen rosa. Det har inte gått över, trots att jag snart är 36 år gammal. Jag älskar dusty pink och skulle gärna ta in den färgen mer hemma. När jag bodde i hus hade vi en superfin rosa färg på Alices rum. Nu när vi flyttade till lägenhet var båda barnens rum redan nymålade i grått. Jag känner inte att prio hemma är att måla om, men det vore fint med ett rosa rum eller en rosa vägg. Min prio hemma är just nu att fixa på balkongen. Jag har en hel del kvar att göra för att det ska bli mysigt där. Dock tycker jag att det är svårt med växter… Jag är ju borta flera dagar varannan vecka och vill inte att blommorna ska dö. Är det okej att köpa plastväxter?

526b3a9cabee728a9adf073c06ef380e

Så fint med de rosa gardinerna till det där golvet. Och där har vi återigen en sån stubbe som jag vill ha uppe på landstället.

2

3-pack vaser från Jotex, 699 kr. Läppstift i färgen Nude från Rimmel London/Cocopanda, 59 kr. Poster ”Playground 02 Poster” från Rum21.se, 749 kr. Karaff från Room99.se, 249 kr.Fåtölj Boel från Homeroom.se, 3 499 kr. 

381c758e6f326afdc69b27edc2fb93ee

Så snyggt med piedestaler som är i samma färg som väggen. Nu känns detta dock mer som ett showroom än som ett hem. Men en trend som kommer starkt är just att hemmet ska se ut som ett showroom. Man ska placera sina favoritföremål på just piedestaler. Har ni så hemma?

2

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

Följ mig på Instagram!

@angelicalagergren
© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00