ANNONS

Vi har köpt en båt!

Jag och Pontus har gjort vårt första riktiga inköp tillsammans. En båt! Den behöver fixas med ganska mycket, men det känns bara roligt. Vi köpte den för en billig peng och jag tror att den kommer bli perfekt för oss. Jag hittade en bild på en likadan båt, men en som är fin och fixad. Den båten vi köpt är nu helröd men den ska målas om. Vi har inte bestämt än vilken färg den ska ha. Först tänkte vi att den skulle vara gul och heta Humlan. Sen kände vi att det kanske vore fint om den var just röd. Det är en Ockelbo och vi ska ha en snabb motor på den.

Ockelbo_T15_Riviera

Det är alltså inte den här båten som är vår, men jag tänker att det är såhär den kommer se ut när den är klar.

IMG_4858

Att åka båt och vara ute i skärgården är livet!

Jag är så glad över alla år jag fått följa med Jessica och Ibbe på deras båt. Jag hoppas att det blir fler turer, även om J och I inte längre är ett par.

IMG_2112

Det är en frihetskänsla med båt tycker jag. Oavsett hur stor eller liten den är, är det en magisk känsla att vara nära vatten.

0

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00