ANNONS

Kontakt med döda

Jag vet att jag ibland snöar in på vissa saker här i bloggen, men jag vill dela med mig av sak som hände i morse. Jag körde bilen och fick kontakt med en nära släkting som inte längre finns. Hen var med mig i bilen, la en hand på min axel och frågade hur min mamma mådde. Hen bad mig hälsa till mamma. Länge, länge hade hen handen på min axel och jag satt med höger hand över vänster axel, på hens hand. Det var en sån sjukt fin stund och jag kunde inte sluta gråta.

När personer från andra sidan väljer att ta kontakt med mig går det rakt in i själen. Jag vet att alla inte tror på detta, men för mig är det så verkligt. Jag är övertygad om att själen lämnar kroppen som vi haft i denna tid på jorden, men att själen fortfarande finns kvar. Jag önskar att jag kunde utveckla denna sida hos mig själv, och välja att ”öppna upp” och ta emot personer från andra sidan. Och föra deras budskap vidare.

butikkalcit

Här är några av kristallerna jag har, de flesta inköpa hos min kompis på Butikkalcit. 

I dagsläget väljer jag inte själv när de ska komma från andra sidan. De kommer till mig, oavsett om jag vill eller inte. Jag vill gärna lära mig att styra det. Är det någon av er som läser bloggen som också har kontakt med andra sidan? Eller som gått till något medium och fått kontakt? Dela gärna med er! Jag går ju på medicinsk yoga hos Mediumjempa, hon har kontakt med andra sidan. Hon ska medverka i TVILLINGPODDEN och göra en kortläggning för både mig och Jessica. Jag ser så mycket fram emot det!

IMG_8792

Alice har några stenar inne på sitt rum. Bland annat en stor månsten som hon själv har valt. Jag har haft stenar och kristaller sen jag var barn, jag tror att de ligger uppe på vinden i någon liten röd sammetspåse.

bergskristall

Bergskristall är en av mina favoriter. Vilken är din?

7

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

Följ mig på Instagram!

@angelicalagergren
© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00