ANNONS

Renovera möbler och bygga växthus

När Pontus flyttade in på sitt landställe uppe i Forsa var det massa gamla, fina möbler kvar. När vi var där uppe i helgen plockade vi fram den här fina hyllan från ladan. Jag tvättade av den, sandpapprade och gav den en grå nyans. Jag tycker att den blev så himla fin! Tanken var att den skulle stå inne i köket, men där passade den inte alls. Men, den passade perfekt som skoställ i hallen. Jag är så himla nöjd och vill fortsätta fixa där uppe i Forsa i helgen.

IMG_8734

Möbeln innan…

IMG_8736

Efter tvätt och ny färg!

IMG_8743

Här inne i hallen blev den perfekt!

IMG_8765

Monkey har fått sommarpäls och jag är den första att erkänna att det inte blev särskilt bra… Det blev alldeles för kort. Nästa gång ska jag köpa till en grej till trimmern. Jag har aldrig trimmat en hund innan och fattade inte att det skulle bli så kort… Tur att det växer ut.

IMG_8748

Pontus byggde ett staket där vi ska plantera klätterväxter. Luktärt och humle tror jag att det blir. Efter att jag tog den här bilden grävde vi upp massa små syrenbuskar och rosor och satte på utsidan av staketet. Det kommer bli så fint om buskarna klarar sig! Potatislandet är nu redo och till helgen sätter vi nog potatis.

IMG_8751

Vi fick feeling och använde gammalt virke och byggde ett bord att ha utomhus för just plantering.

IMG_8753

Ett mini-växthus av gammalt virke och gamla fönster fick vi också ihop.

IMG_8739

När jag hittade Pontus på Tinder hade han skrivit ”Orättvist händig” i sin profil. Och ja, det är han. Han är grym på att bygga, måla och fixa. Jag blir så inspirerad av honom.

IMG_8762

Det är så fridfullt uppe i Forsa och jag mår så bra i själ och hjärta när jag är där. Det är alltid med lika stort vemod som jag packar väskan när det är dags att åka hem igen.

6

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

Följ mig på Instagram!

@angelicalagergren
© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00