ANNONS

3 frågor & 3 svar

Vad ska du göra i helgen? 

I helgen ska vi åka upp till landstället i Forsa och det ska bli så skönt att få komma dit. Jag älskar den friska luften där, friheten med naturen precis utanför dörren. Allt känns lätt där. Det ska bli spännande att se hur det ser ut i farstun nu när det torkat. Det blir nog till att måla ett andra lager. Jag har köpt en så himla fin bänk från Petit Bouvin som jag hoppas att vi lyckas få med oss upp idag. Den ska stå i farstun till vänster när man kommer in.

IMG_8670
eea137f7837579d274a0646bbbbd77ae

Ungefär såhär tänker jag att det ska se ut.


IMG_8671

Vad har du för framtidsplaner med Pontus? 

Jag får mycket frågor om Pontus och om vi har träffat varandras barn. Jag kan absolut svara på vissa saker när det gäller oss, men inte allt. Vi har idag varit tillsammans i tre månader, men det känns som tre år. Som jag skrivit tidigare är han min själsfrände, en människa jag saknat hela mitt liv. Jag mår så bra när jag är nära honom och saknar honom varje sekund vi är ifrån varandra. Våra framtidsplaner får vara just framtidsplaner. Men båda vill såklart bo tillsammans och båda kan tänka sig ett barn till. Men inget av detta kommer att ske nu den närmsta tiden.

IMG_8610

Min älskade älskling!

Ska du jobba heltid som undersköterska?

Jag pluggar just nu mina två sista kurser den här terminen och det ska helt ärligt bli skönt med sommarlov. Det har varit intensivt att plugga 100%, jobba 50% på sjukhuset och dessutom sköta mina sociala medier och vårt företag. I augusti drar studierna igång igen och i mars 2022 är jag klar undersköterska. Min plan är då att jobba på avdelning 16 där jag jobbar idag. Jag har inte bestämt än hur mycket eller hur lite, det får tiden utvisa. Jag kommer vilja fortsätta med sociala medier och jag vill fortfarande skriva en bok. Eller två. Eller tre.

IMG_8589

Jag trivs som fisken i vattnet på sjukhuset och längtar efter att få börja arbeta som undersköterska.

1

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00