ANNONS

Sista kontrollen på BVC

Igår kom det ett roligt bud till Monkey, från Djurskyddet som handlar om att hjälpa hemlösa katter. Monkey blev som ni ser superglad över sin nya sjal. Hon älskar katter av hela sitt hjärta, hennes två favoriter är Signe och Mini såklart.

IMG_8680

Så gullig! 

IMG_8592

Philip och jag har varit på en sista kontroll på BVC.

En försenad 5-års kontroll. Tänk att han fyller 6 år i början på september. Min lilla, stora kille. Han fick vaccin, fick kolla synen och så pratade vi om livet i allmänt. Jag blev lite sentimental av att vara där på BVC. Tänk vad många gånger man suttit där med pickande hjärta och svettiga handflator. I början när bebisarna är små känns det som BVC har svaren på allt. Jag kände mig dock tryggare andra gången jag blev mamma. Med Alice visste och kunde jag ingenting.


IMG_8675

Sista gången han sitter på den där gunghästen. 

IMG_8623

I veckan har vi jobbat på kontoret i Täby och det finns ett nyöppnat ställe har som har supergod och fräsch lunch. Det heter Café Startboxen och alla som jobbar där är så sjukt trevliga. Och man får ha med sig hund in där! Vi lyckades samla några fräknar på nosen under halvtimmen ute i solen.

IMG_8582

Det kom ett roligt bud från Allente, med snacks som kommer räcka läääänge. Det är Canal Digital och Viasat som har slagit ihop sig och nu heter Allente. Jag tycker att det är roligt när företag verkligen tänker till när de skickar ut bud. Om jag inte skulle jobba på sjukhus eller med sociala medier skulle det vara kul att jobba på en PR-byrå med marknadsföring.

IMG_8583

Jag ska lägga upp några klipp på instagram på Pontus som hoppade ner i den här lådan, som han fick plats i. Man kan inte riktigt se på bilden hur stor denna kartong faktiskt är.

Idag ska jag och Jessica sitta med företagets ekonomi hela dagen. Och jag ska plugga lite också. Det är en del plugg nu inför de sista stora slutproven i maj.

0

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00