ANNONS

Fullmåne och deadline

Jag påverkas otroligt mycket av månen, gör ni det? Jag sover alltid extra dåligt när det är fullmåne, eller även dagarna innan. Jag låg vaken till två inatt innan jag äntligen somnade. Och klockan 06 ringde klockan. Nu borstar jag bort sömnen och tar tag i en av mina sista inlämningsuppgifter i kursen psykiatri. Jag läser två kurser nu, specialpedagogik 1 och psykiatri 1. Jag får tänka att jag snart har sommarlov. Ungefär samtidigt som jag slutar jobba halvtid på Danderyd. I sommar ska jag unna mig vila, nåt jag faktiskt inte gjort på flera år. Jag tänker tillbringa all min lediga tid uppe i Forsa.

IMG_8618

Tovigt hår och torra läppar, men ändå ganska glad. 

IMG_8621

Jag hittade mitt halsband som jag letat efter, mitt halsband där det står ”APA”. Jag älskar det och har saknat att ha det på mig.

IMG_8622

Den här fina vasen/kruset står framför mig på skrivbordet på kontoret där jag och mina systrar sitter idag. Caroline pluggar, Jessica jobbar och jag skriver på inlämningsuppgiften. 

IMG_8620

Nu lämnar jag er och hoppar in i psykiatrins värld. Hoppas att ni får en strålande tisdag!

2

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00