ANNONS

Vitiligo och massage

Igår var jag på massage hos Gud (Prisma hälsoutveckling) och det var underbart. En blandning mellan avslappning och smärta. Välgörande. Dock tror jag det frigjorde nåt skit i kroppen, får jag fick en sjukdomskänsla under dagen. Jag hoppas att sömn, vila och smärtstillande ska trolla bort detta. Och sen ska jag sluta känna efter hela tiden. Men det är väl så, när man kör på i ett högt tempo hinner kroppen aldrig stanna upp. Så boom, avslappnad och ned i tempo – kroppen känner efter. Så brukar det i alla fall fungera för mig.

IMG_8071

Under påsken var jag osminkad i solen och det är bitvis spännande, bitvis lite jobbigt att se alla vita fläckar dyka upp. Jag har ju vitiligo, en autoimmun sjukdom. Jag kommer få leva med de vita fläckarna, som blir större och fler för varje månad som går. 

IMG_8069

Nu ska jag stänga ner datorn och sova. Vi hörs i morgon!

0

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00