ANNONS

Helgen i bilder

Jag och Pontus har varit uppe i Forsa hela helgen på vårt landställe. Hans såklart, men nu känns det som mitt också. Att få vara här, andas den här rena luften och få så mycket kärlek att jag får gåshud har varit magiskt. Jag har fått träffa hans familj och de är precis så underbara som jag trodde. Jag började nästan gråta vid ett tillfälle för jag kände mig så hemma. Jag blev alldeles rörd. En mer kärleksfull och välkomnade familj får man leta länge efter. Här kommer bilder från helgen här uppe, vi ska strax bege oss hem till Stockholm. Jobbvecka på Danderyd väntar och jag ska plugga inför mitt slutprov på kursen jag håller på med nu.

IMG_6866 2

Det är så vackert här uppe!

IMG_6868

Förrätten i lördags, orimligt god. 

IMG_6872

Vi har kört fyrhjuling. 

IMG_6877

Det här är Monkeys nya kille, Sigge. Hon blev så kär i honom att jag aldrig sett något liknande. Hon pussade på honom konstant hela kvällen. Synd att de inte kan få valpar. 

IMG_6861

Ljuset hörni, nu kommer våren! 

IMG_6867 2

Min älskling! 

IMG_6884 2

Monkey har sprungit och sprungit massor. Hon älskar snön! 

IMG_6864
IMG_6885 3

Den här bilden får avsluta denna magiska helg. Jag är in i själen lycklig, trygg och så förväntansfull inför framtiden.

3

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

Följ mig på Instagram!

@angelicalagergren
© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00