ANNONS

Var dig själv

Igår jag var jag på medicinsk yoga igen och det är verkligen härligt för kropp och själ. Jag fick en fråga om det var medicinsk yoga jag gick, och inte mediumyoga. Och det är medicinsk yoga. Men eftersom Jempa även är medial, så drar hon kort om man vill. Och jag är ju väldigt intresserad av det, så hon får gärna dra kort och ha kristaller med. Kombinationen är magisk!

IMG_6743

Hon hade gjort den här fina, en grid av olika kristaller.

IMG_6744

Efter yogan var det dags för en meditation, ett möte med en vägledare (i tanken). Min vägledare som jag mötte för första gången visade sig vara en snygg kille (!) och jag frågade honom hur jag ska göra för att stötta en nära vän som mår riktigt dåligt. Hans svar var ”Fortsätt bara vara du. Du är bra som du är. Det räcker!”. Efter meditationen drog Jempa kort, och det här var det kortet jag fick. ”Just be yourself”. Samma svar som min andliga vägledare gav mig. Faktiskt helt sjukt, av alla kort blev det just detta. Som en bekräftelse på det min vägledare sagt. Så jag fortsätter vara mig själv och stöttar efter bästa förmåga. Det är tungt att se någon så nära vara trasig i själen, men jag vet att det kommer ljusare tider. Men just nu är det tufft. <3 Jag finns här för dig! <3

IMG_6769

Idag ska vi spela in podden och veckans tema blir sekter. Jag har lyssnat klart på en sjukt spännande podd om scientologerna. Jag vill bara höra mer och mer och mer! Har ni tips på någon podd om scientologer? Tipsa gärna!

3

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00