ANNONS

Skrivbord från Danmark

Jag storstädade hemma hela dagen igår, och det blev verkligen fint. Jag borde verkligen bli bättre på att hålla undan och plocka mer än jag gör, för det är så skönt när det är ordning och reda. Jag tänker det varje gång jag har städat ”såhär vill jag ju ha det”. Men det blir sällan så. Mitt sovrum är nästan helt klart, jag behöver fixa med gardiner och belysning, sen är det färdigt. Men såhär blev det med mitt nya skrivbord från Danmark. Jag köpte det av Anna som är kompis med min låtsaspappa Acko. Anna jobbar med homestyling. Du hittar Härliga Rum här! Detta är inget samarbete, jag är betalande kund precis som alla andra, bara ett tips! Och ett sätt att lyfta kvinnliga företagare i Åkersberga.

IMG_6691

Skrivbordet passar verkligen in perfekt i mitt lilla sovrum. Stolen är riktigt, riktigt gammalt arvegods. Den runda stora lampan är från Ikea, den lilla från Lagerhaus. Hyllan ovanför skrivbordet kommer från String. 

IMG_6692

Ser ni hur fint träet är? Ljuvligt! Det känns liksom gammalt fast det är nytt. 

IMG_6688

Trött tjej efter flera timmars städande. Jag somnade i soffan i en timme och vakande som en ny människa. Jag börjar gilla den typen av dagar där jag inte har någon direkt tid att passa. Jag trodde aldrig att jag skulle säga det. Sen blev saknaden efter P så stor att jag hoppade in i bilen och åkte dit på middag. Så mysigt!

0

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00