ANNONS

Mitt livs kärlek

Jag går på medicinsk yoga en gång i veckan, hos Jenny (@medumjempa på instagram) och det är så härligt! Det är bra för både kropp och själ. Jag är oftast med digitalt och nu i tisdags drog hon tre kort till mig. Ett av korten var detta ”True Love”. Jag började gråta när hon drog kortet. Jag har tydligen sagt i podden att jag kommer att träffa mitt livs kärlek 2021. Inte trodde väl jag att det skulle ske redan i februari. Men ingen är gladare än jag för det. Han är mannen med stort H. Han har tagit hela mitt hjärta och hela min själ.

IMG_6506

Skärmdump från yogan. 

IMG_6514

Jag och barnen hörs varje dag på FaceTime när de är hos sin pappa. Tur att det finns! Jag undrar hur min mamma överlevde när jag var tre veckor hos pappa varje sommar… 

IMG_6508

Den här veckan är det sjukhusjobb och doula-jour. Jag är så peppad på det här uppdraget att jag idag fick gåshud över HELA kroppen när min kund ringde och sa att det var på G. Förlossningen alltså. Jag tycker så mycket om henne, hon är så fin! Jag tror att den här förlossningen kommer bli magisk!

7

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

Följ mig på Instagram!

@angelicalagergren
© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00