ANNONS

Gravid 2014

Det är mysigt att titta på gamla bilder tycker jag och minnas tillbaka hur det kändes att vara gravid. Det var speciellt att vara gravid för första gången och idag för exakt sju år sen låg lilla Alice i magen och växte. Jag lusläste i appar om vad som utvecklades i vilken vecka. Jag tror att jag hade två eller tre olika appar som jag jämförde. Jag var livrädd för att få missfall och förlora det där lilla livet i magen. Lilla frö kallade vi henne.

När jag la ut den här bilden trodde många att jag var gravid med tvillingar. Det har länge varit min högsta önskan, att få bli tvillingmamma.

Det var så mysigt att gå och testa barnvagn, köpa massa små kläder och längta. Gud vad längtan var stor. Det var också speciellt att inte veta vad man längtade efter. Vid min andra graviditet visste jag ju hur det vara att föda barn och ha ett spädbarn. Jag längtade efter att få klä på den lilla bebisen kläder, vilket sen visade sig inte alls vara så mysigt som jag trodde. Haha, det var ju rätt svårt att få in de där sköra små armarna i de tröjorna.

Känslan av plus eller dubbla helt streck var sjuk. Jag tog SJU test innan jag kunde tro att det var sant.

Haha, gud… En moodboard för Alices rum. Smaken är lite annorlunda idag, tack och lov!

1
103

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00