ANNONS

D-vitamin och hundrastgård

Här vid kontoret i Täby har vi en hundrastgård bara ett stenkast bort. Monkey älskar att bli släppt där inne och springer runt som en galning. Igår när vi var där sken solen och man riktigt kände hur kroppen sög i sig av d-vitaminerna. Eftersom jag känt mig trött den senaste tiden har jag börjat äta tillskott i form av d-vitamin. Jag vet inte om det är psykiskt, men jag känner mig faktiskt piggare nu. Jag har ätit tabletterna i snart två veckor, kan det gå så fort?

IMG_4962

Sol gör så mycket mer för kropp och själ än man egentligen tänker på. Nu när man inte kan resa till värmen får man göra sitt bästa för att ta tillvara på de små solstrålarna som tittar fram. 

IMG_4955

Underbart att få jobba med Annika igen, det känns som en evighet sen vi senast sågs. Nu är planen att sitta här på kontoret så ofta vi kan. Jag jobbar dock fortfarande på Danderyds sjukhus varannan vecka, så då får tjejerna klara sig utan mig och min ljuva stämma. Nu ska jag och Jessica spela in nästa veckas avsnitt av Tvillingpodden. Om ni har önskemål om ämnen ni vill att vi pratar om går det alldeles utmärkt att kommentera här nedan. Puss på er!

5
133

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00