ANNONS

Inlägget innehåller annonslänkar

Träningsmåndag

Jag har köpt hem ett par träningsredskap nu när världen är som den är. Jag har i och för sig aldrig varit en person som älskar att träna på gym. Klasser i grupp – ja. Men jag känner mig alltid lite vilse på gymmet. Även om jag har övningar att göra känner jag mig liksom inte rätt. Förstår ni vad jag menar? Kanske om man skulle hålla i träningen månad efter månad, på samma gym… Men nej. Nu har jag köpt hem ett träningsband och en magtränare. En sån där som man rullar ut. Den ger så sjukt mycket träningsvärk, så jag tror att den fungerar. Jag fick dock tips från PT-Anna att vara lite försiktig med den, då den kan skada ländryggen. Jag orkar dock inte göra så långt ut, så nu tar den mest på övre delen av magen.

19050004-010_3_1_640x

Jag tycker att dessa byxor från Aimn är så snygga! 

IMG_4947

Igår åt jag årets första semla, den var sinnessjukt god. Jag älskar grädde i kombination med mandelmassa. Föredrar du semla med vaniljsås eller med mandelmassa? Eller kanske med choklad?

110453_0001_05

Den här jackan är jag sjukt sugen på att köpa. Tänk en härlig springtur i vår i den. Den kommer från Röhnisch.

standard_resolution

Så fluffig och fin! 

Idag kommer mina små apor hem och lyckan över det är total. Jag ska jobba en liten stund till, sen tänkte jag hämta barnen tidigare. De har varit lediga i tre veckor så det ska bli spännande att höra hur deras första dag varit.

2
93

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00