ANNONS

Mutthonung

I annonssamarbete med TVILLINGPODDEN

Måndag betyder nytt avsnitt av TVILLINGPODDEN och i veckans avsnitt pratar vi om en honung som ska öka sexlusten. Vi kallar den mutthonung, men den heter såklart nåt helt annat. Kan det verkligen fungera? Vi pratar även om andra knäppa saker, så har du 40 minuter över – in och lyssna! Eftersom vi ju faktiskt tjänar annonspengar på podden tänker jag från och med nu börja märka ut här när jag gör reklam för den.

IMG_4974

Jag älskar känslan av nytvättat hår!

IMG_4975
Jag fick en fråga hur det går med min utredning för adhd, så jag tänkte svara på det. Just nu händer det ingenting och jag vet inte när jag ska på nästa möte. Jag gjorde en basutredning där psykologen och läkaren ville utesluta andra diagnoser, men allt pekar åt adhd. Eftersom jag har barn är jag prioriterad i den fortsatta utredningen. Så när och hur det blir återstår att se. Jag ser fram emot den med skräckblandad förtjusning. Jag har förstått att den är rätt tuff att gå igenom, rent psykiskt.
IMG_4977
Jag har inga problem med att prata om livet och svårigheter. Men jag har svårt att minnas saker som hände i barndomen. Jag har mestadels ljusa minnen utan några som helst svårigheter. Pratar man med mina föräldrar är det lite annorlunda. Jag har alltid varit en känslig och ganska orolig människa. Jag har nära till mina känslor, på gott och ont. Är det någon av er som följer mig som gått en utredning för adhd? Hur var det? Kom ni fram till en diagnos? 

2
116

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00